Arrangementen

Een avondje met alles erop en eraan! Aperitief in de wijnkelder gevolgd door een 3, 4 of 5-gangen diner met aangepaste wijnen in "t'schoon salon" met een knetterend haardvuur op de achtergrond? Het kan! Wij werken samen met de beste restaurants & traiteurs.

Samen zorgen wij voor een onvergetelijke avond in een fantastisch kader!

 

 

 

 

 

U en uw gasten drinken graag een glaasje maar U vindt geen vrijwilliger die BOB wil zijn?! Of misschien heeft U gewoon zin om de dag erna nog lekker na te genieten bij een ontbijtje samen met uw gasten?

 

Laat uw auto staan en reserveer een kamer in één van onze suites!

 

Bodega Den Engel is een onderdeel van B&B / Hotel Den Engel. Een  4-sterren B&B in een authentieke en orginele setting met prachtig ingerichte en luxueuse kamers.

 

Voor meer info: www.bnb-denengel.be

 

Zoals U merkt zijn er een heel aantal opties mogelijk. De prijs laat zich dus vooral bepalen door het type arrangement......

Richtprijs; voor het huren van de accommodatie betaalt u tussen 75 en 120 euro. Deze prijs is degressief naargelang eindfactuur drank/eten (t.t.z.: hoe meer U drinkt/eet, hoe lager de huurprijs van de Bodega). 

Een kaasschotel met kwaliteitskazen en heerlijk brood komt op 19 euro/persoon.  Wil u liever zelf het eten cateren, dat kan!

Dranken worden wel steeds bij ons afgenomen en worden aangerekend per type en hoeveelheid.....Prijslijst voor dranken zijn ter plaatse beschikbaar. 

 

Contacteer ons via mail of telefonisch met uw gewenst arrangement en het aantal personen en we werken samen met U een prijs uit. 

 

Kaas & wijn. Een klassieker! We selecteren samen met u een assortiment van perfect gerijpte kazen en zorgen voor een mooie balans tussen zacht en sterk en dit telkens met aangepaste wijnen. De selectie van wijnen is ook in samenspraak met de klant.....van heel democratisch geprijsde wijnen tot chateau Petrus....klant is bij ons koning!

 

Indien u uw kaasschotel graag combineert met charcuterie is dat ook mogelijk.

 

Kaas en bier is ook een 'match made in heaven'.  Voor de bierliefhebber kunnen we dit arrangement ook verzorgen met aangepaste lekkere -uiteraard Belgische- bieren. 

 

Een bodega zonder tapas is als een café zonder bier.....met een gastvrouw die halfbloed Spaans is kunnen tapas niet ontbreken in ons aanbod.    

 

We stellen samen met U het perfecte tapasbord samen op basis van budget en smaak.  We kunnen cateren voor de 'kleine goesting' maar een volledig tapas menu is natuurlijk ook een optie.

 

Een greep uit de vele opties: 

Zongedroogde tomaatjes, spaanse olijven, Pata Negra, Manchego, Jamon Iberico, Pan con tomate, Croquettas de Queso y jamon, Calamares, Albondigas, Chorizo, Gambas, Patatas bravas, Pulpo, Pinchois, Tortilla......

 

 

'BoB' arrangement

 

 

Prijzen

 

BODEGA DEN ENGEL

BELGIAN HOSPITALITY

 

"Wine makes a poor man rich in imagination, a rich man poor in reality"  Edward Parsons Day

HOW TE REACH US - HOE ONS BEREIKEN

 

Address: Dorpsplein 13, 3071 Erps-Kwerps

Email: Adinda@bnb-denengel.be

Tel: +32 (0)474 427054

© Copyright. All Rights Reserved.

WE ARE OPEN WHOLE YEAR

STRICTLY BY RESERVATION 

 

WIJZIJN DOORLOPEND OPEN

RESERVEREN NOODZAKELIJK